fredag 20 februari 2009

Världen i korthet

Mode o skönhet: Våren är på intågande men ännu känner jag inte riktigt för att börja bygga vårgarderoben. Idag snöar det ju faktiskt lite. Ska satsa på ett par mörkblå strumpbyxor för att liva upp det svarta lite, snyggt. Däremot känns det helt rätt att börja vårsatsa på träningsklädesfronten. Här är det härliga starka färger, lite galna modeller o 80-talsmönster som gäller.

Inredning o design: Följer med spänning H&M utveckling på inredningsfronten. Ser fram emot den 26:e då de släpper ett kuddfodral som jag är högst intresserad av för att liva upp min soffa. Än så länge säljs kollektionen bara i deras webshop så det är lite svårt att bedöma nivån/kvalitéerna o hantverket. Lovar att ge en utvärdering så fort jag lagt vantarna på några kuddfodral...

Kultur o litteratur: Hörde igår (efter Antikrundan som tur var så humöret var på topp) att Ingvar Oldsberg ska sluta som programledare på På spåret. Sorg. Undra som flundra vem som kommer ersätta honom eller kanske de båda. Känns svårt att byta ut en av dem, kanske Filip o Fredrik borde ta över? En ny ungdomligare touch men samma sociala förmåga o kunskapsslagfärdhet.

Träning o hälsa: Vår = ett försök till löpträning. Har nu sprungit två dagar i rad på bandet. 15 resp 17 min ;o) Har som filosofi att kliva av så fort jag är less, då borde det vara kul?!?

Mat, vin o dryck: Efter en stor portion havregrynsgröt med blåbärssylt till frukost är jag inte direkt hungrig. Ser dock fram emot ett glas vin ikväll o minst en semla i helgen. Fettisdagen närmar sig med stormsteg. Kanske borde baka egna?

Upplevelser o iakttagelser: Har idag glömt min mobil. Det händer som tur är väldigt sällan, men de få gånger det händer drabbas jag alltid av samma oro. Det som borde vara lite jobbigt är tanken på att missa ngt (!) eller inte kunna höra av sig till de man vill nå när man vill nå dem... Men icke. Den känslan jag får är en oro över att jag ska komma hem o se "inga nya händelser". Ve o fasa ;oP

2 kommentarer:

  1. Vi som läser bloggen får väl skicka iväg en massa SMS och ringa till mobilen så den slipper ligga ensammen där hemma.
    P&k

    SvaraRadera
  2. träningskortet är inhandlat nu behös nån snygg tränings outfit! tips?

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!