måndag 9 februari 2009

Bitterljuv afton

Var lite seg men tog mig från jobbet vid 18.30. Gott om tid tänkte jag, men när jag kom till centralen visade det sig att det var gorm med pendeln söderut. Typiskt. Fick vänta en kvart o sen var det halva sthlm som skulle därfirån... Lite irriterad men ändå glad att jag skulle hinna.

Kom till centret o lyckades med glädje övertyga två killar (ett par där den ena hade kört pump en gång tidigare för ett par år sedan o den andra var helt ny) att vara med på klassen. Nu var jag på gott humör o gick in o körde en helt ok klass. Bra men inte perfekt. Fick efter klassen mkt beröm (lite skryt men det känns lite som att en blogg är forumet för det...), killarna älskade BP o det var tom en tjej som kom fram o sa "jag går på mkt pump men detta var verkligen det bästa pass jag någonsin varit på". Blev säkert 3 cm längre o peppad att fortsätta instruera ännu ett tag. Ser fram emot att få vicka nästa måndag också ;o)

Duschade snabbt av mig då klockan började bli mkt o jag hungrig. Hungrig = dåligt. Hade planerat att stanna på ICA supermarket precis mitt emot busshållplatsen o handla lite så jag kan äta frukost i morgon. 20.57 kom jag fram till dörrarna o det såg mörkt ut. Stängt med en hånande skylt utanför "Öppet till 21 varje dag". Lögn. Började nu bli lite sur... Hade dock lite tur med att det bara var 4 min till nästa buss hemåt så jag tänkte att, jaja, då får jag väl handla på ön i stället.

Vid bytet på västerbroplan brukar det vara lite tajt om tid så jag kanske får springa några meter. Det fick jag denna gång oxå - hela vägen. Nu hände dock ngt som aldrig hänt mig tidigare. Busschaufförjäveln åker när jag är i höjd med bakdörren. Det aset måste ha sett mig komma springande... o jag är van vid särbehandling. Svor högt till en mans glädje som stod vid hållplatsen o väntade på sin buss. Eller rättare sagt, först såg han skrämd ut men sedan så "skojade jag till det lite" med något fint utlägg om att han faktiskt borde ha stannat...hrm.. Nu hade jag hunnit bli riktigt sur. Valde i och med denna tidsförlust i livet (motsv 8 min) att handla på Vi. Eftersom jag sällan handlar där tog det 15 min istället för fem (en bidragande orsak var nog också att jag var rejält irriterad, hungrig o tungt lastad).

Ställde mig på busshållplatsen igen o fick vänta 3 min. Ville bara hem så började nog sura lite på bussen. När jag surat klart (ca 2 min) tittade jag upp o såg på resten av människorna ombord på bussen. Mitt emot mig satt en kvinna i gissningsvis 35årsåldern. Klädd som 90 o med träkäpp. Hon satt o tittade ner i golvet o utstrålande misär o olycka. Tittade på henne länge i hopp om att få dela med mig av ett av mina leenden men icke. Insåg då hur bra jag har det. Hoppas ni också har haft det bra idag. Fantastiska måndag!

4 kommentarer:

 1. Håller med den tjej på BPklassen. Dina BP pass är de absolut bästa!!

  Kram/ Kristina (Boden)

  SvaraRadera
 2. Inte stressa ;-)

  Du är värd beröm för ditt instruerande. Du är en av de bästa instruktörer jag haft. alltid glad, peppande och lagom arg :-)

  SvaraRadera
 3. Du gjorde min kväll igår, somnade å tänkte på dej svärande utanför bussen.

  P&k

  SvaraRadera
 4. På tal om vara bra instruktör. Hittade denna googling i min bloggstatistik http://www.google.se/search?hl=sv&rlz=1T4ACAW_svSE307SE308&q=%22lovisa%22%20instrukt%C3%B6r%20body%20pump&meta=

  Egogooglar du eller är det någon som kanske letar efter dig?

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!