onsdag 18 februari 2009

Nattuggla

Har insett att jag på mitt 27:e levnadsår gått från morgonmänniska till nattuggla. Har på senaste tiden haft så oändligt svårt att resa mig o ta mig ur sängen på morgonen. Inte nog med det, min mobil/väckarklocka har börjat prata med mig också. Vid första signalen -"Du behöver absolut inte gå upp ännu" o efter 7 min hör jag "Du kanske behöver vara lite snabbare, men det är lugnt. Det är bra om du sover några minuter till så du blir riktigt utvilad". Vaknar sedan o övertygar mig faktiskt ofta med världens sämsta argument; "Du behöver ju faktiskt inte duscha, du är ju rätt fräsch" (jag har alltså typ aldrig gått utanför dörren oduschad o tvättar dessutom håret varje morgon vilket vore hyfsat rimligt att prioritera bort)... Sist kommer alltid "nu måste du faktiskt gå upp för typ 20 minuter sedan...o egentligen gjorde du ju det" ?!? Jaja...större världsproblem hade man ju kunnat ha.

Dagens andra konstaterande är att jag inte har så många läsare som går igång på politiska hintar. Är lite besviken på dig Anders faktiskt, hade hoppats på ngt litet mothugg. Kanske har du gett upp o gått över till den rätta sidan ;oP

Har fått flera frågor på mailen också ang mina finfina skor (som jag invigde idag med 15 min på löpbandet + BP där jag tom fick komplimanger av kunder för mina fotbeklädnader). Gå in på Nikeid o njut. Lycka till behöver särskilt den ambivalenta!

Avslutar med dagens kanske viktigaste. Efter en lunchdejt med min bror vart jag sååå sugen på en semla. Väl tillbaka i fikarummet lade jag ut en krok. Fick snabbt napp av mina själsfränder till kollegor så jag o Mattias tog oss en promenad till ICA på sveavägen o köpte de 4 sista i butiken. Den får i betyg en 4 av 10 då det var alldeles för lite mandelmassa o en ganska torr bulle. Goda var de iaf!

4 kommentarer:

 1. Mmm semla är gott.

  Ang. politiken så funderade jag på att svara igår men orkade inte plus att jag velar var jag står i frågan. Mitt "bevara Saab" kanske beror mer på hemlängtan och en vilja att inte se min hemstad gå och dö. Trollhättebor är inte de driftigaste här i världen, en rätt sömnig industristad (eller var det i alla fall när jag bodde där men om man ser på uppbyggnationen av Trollywood så ser man att det finns vilja och det går att lyckas). Men om att rädda Saab med våra skattepengar är bäst eller inte vet jag inte. Jag tror det kommer bli väldigt dyrt om Saab lägger ner och ingen annan industri kommer till stan. men jag förstår MO igår när hon säger att det är GM som måste ta sitt ansvar, om det stämmer att de haft möjligheten att gå till Europeiska investeringsbanken. Jag tänker på alla de kringföretag som finns i området som är beroende av leverans till Saab och Volvo. Om Saab försvinner klarar de sig på bara Volvo då? Kommer de företagen kunna ställa om/starta något nytt? Hur går det för Volvo om många underleverantörer går omkull?

  Önskar man hade haft tid med en konsekvensutredning, nu måste allt gå så fort.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker verkligen du bloggar roligt.

  Det är alltid ett leende på läpparna när man läst klart!

  /Killen som sitter med benen i kors, och skäller på sig själv för att han sitter så!

  SvaraRadera
 3. Fick bara ont i bröstet när jag läste hur du lovordade CB, men jag gillar ju dej ändå????
  Passerade centralen igår, på väg till Norrköping, dom hade semmelmuffins?? Såg det för sent för att köpa en men har tänkt på dom ända sen dess. Det var muffins med en fyllning av mandelmassa!!!!!! Ingen grädde men testar nog på vägen hem.
  Hade förresten 91 kunder på tisdag, 3 pass men ändå:-)
  P&k

  SvaraRadera
 4. En annan Anders. :)19 februari 2009 18:17

  Wait, what? Har du en bror?

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!