torsdag 5 februari 2009

Lördagsoutfit

Härligt! Får sova ut o vaknar upp till bilden av en vintervit essingeö. Alldeles alldeles underbart! Morgonen fortsätter i god anda med att jag kliver in i duschen med lätt spänning o håller tummarna. Yes! De har inte stängt av vattnet idag ännu (stambyte), så jag blir ren idag igen. Får väl duscha på jobbet om det krisar så det är ju inte hela världen.

Tog sedan tag i morgonens stora uppgift - prova klänningar inför lördag. Vi ska ju ha personalfest mer eller mindre hela dagen (rapporter kommer) o på kvällen är det kalas med tema Hollywood. Vi på Hötorget har nishat oss till Bondtema, svart o guld. Har efter ngn timmes provande fram o tillbaka snavat ner beslutet till två val - en lång o en kort. Vad tycker ni?
Har dessutom valt ut två par tänkbara svarta skor... Måste bestämma mig innan jag går till jobbet i morgon för då ska jag ha med mig allt inför lördagkvällen för vi ska förfesta/fixatrixa oss där.
Nu ska jag strax ta mig till jobbet för ännu en torsdag. Jobbar alltid kväll torsdagar (-19) men idag blir det längre då jag ska vara med på Zenits centermöte som representant från Rehab. Ska bli trevligt men sent...
Tack på förhand för hjälpen ;o)

7 kommentarer:

 1. Den korta klänningen och skorna med spännena är snyggast men de andra ser skönare ut.

  SvaraRadera
 2. den korta och skorna med spänne!! du som bor i "storstan" kan jag skicka dig på uppdrag? akn du om du går in på skoaffär spana på skor till min klänning?? vita eller creme med rund tå!! inga sandaletter, och hyfsat hög klack! du vore en ängel! utbudet här är ju inte så stort..puss ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Ska hålla ögonen öppna. Kika gärna runt på internet du o om du hittar några som ser bra ut så kan jag gå o kika på dem i verkligheten. Hur hög klack? Några detaljer? Mtrl? Du pratar med en skofetishist ;oP

  SvaraRadera
 4. Peter Laestadius5 februari 2009 14:58

  Kul att se att du tränar och verkar må bra.. Svårt att välja klänning, men kanske den korta (nice back)och skorna med tjockare klack(dance)? :-) snöiga Hälsningar "BodyJam-Peter i Boden".

  SvaraRadera
 5. de ska vara vita/creme färgade, hel tå, rund tå INTE spetsiga. Gärna lite söta! har mmsat en bild på ett par som finns på kik i sthml,liite dyra, men om du kan kika på dem och tror att de är värt priset.eller om du ser några liknande! klack minst 7 cm storlek 38!

  SvaraRadera
 6. oooo en sån där BIRD vill jagha !!! vad sööt!!

  SvaraRadera
 7. Haha... ni e så söte. Tack för stödet. Det blir nog den korta klänningen o kanske släpar jag på båda skorna för säkerhets skull, så får jag bestämma mig på lördag.

  O verkligen kul Peter att höra från dig! Har du vägarna förbi sthlm får vi ta o dansa ihop igen :)

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!