tisdag 3 februari 2009

Bussbloggande

God morgon kära läsare (tur att det är samma i singular som plural)! Idag har jag verkligen tagit mitt bloggande till en ny nivå - 1:ans buss. Sitter längst bak o i skrivande stund har jag precis kommit från stora till lilla essingeön. Det börjar fyllas på o jag vet att snart är det knökfullt. Inser att det inte bara är jag som sköter min nya morgonrutin (?) lite i sista sekund utan även herrn brevid. Han intar sin frukost, lite mer 2008 medans min sysselsättning borde klassas som ytterst nymodig.

Ser fram emot en ny dag. Många patienter o så avslutar jag med min Kinesis 17.30 på Hötorget. Tror jag ska ta en sväng till NK efter jobbet för jag har fått nys om att dom fått in nån ny mascara som man troligtivs inte kan leva utan...

2 kommentarer:

  1. Shitt pomm fritt... Camillas "plågoande". Imorgon länkar jag till dig från min blogg... och förhoppningsvis för du ett par läsare till.

    SvaraRadera
  2. Jamen visst serru... O som ser så snäll ut ;oP Men du har fått dig en riktigt hyvens dotter du med, hon bra att ha hon. Nu kan du ju följa händelseutvecklingen här nere från två perspektiv, bra va?

    with love /Lovisa

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!