tisdag 17 februari 2009

Bra vändning

Satt framåt eftermiddagen på jobbet o började få en ordentlig huvudvärk. Fick då stöd från min fantastiska kollega Paul som gick o köpte honung. Efter några skedar vart jag som ny igen. Körde min klass, kinesis cirkel, med fantastiska o peppade deltagare o tog sedan bussen hemåt. Fick underhållning på vägen då jag satt framför två gymnasiepojkar som diskuterade livslösningar o sedemera även lumpen. Alltid lika kul att höra folks inställning inför. Undrar själv hur jag resonerade, önskar att jag hade bloggat då ;o)Kom hem o på dörren satt en lapp från mina grannar "vi har ett paket som är ditt". Då hade de tagit emot ett paket som kom så jag slapp hämta det på posten. Goda grannar! O inte nog med det...i paketet var mina nya träningsskor! Är helt förälskad. Sitter nu med dom på (finns möjlighet att vi även kommer sova tillsammans) o tittar på Mästarnas mästare o sedan är det House. Sådana vändningar gillar jag!

5 kommentarer:

 1. Hej igen Lovisa..
  Är dom custom made for u? med namn och allt Imponerande och så snygga, syns bra och passar till allt, cocktailklänning också!? ;-)

  Ha det så gott. Hälsningar Peter

  SvaraRadera
 2. Lite avis men jag kör med mina röd/svarta dom står sig!!!!!!
  P&k

  SvaraRadera
 3. oooh vill ha! idag 27 minus.. Du vad är Kinesis?? Jag ska nog börja på step in igen få tillbaka kroppen ;)

  SvaraRadera
 4. såg dem in action idag. Sjukt fina!

  SvaraRadera
 5. Så snygga och tuffa! Typiskt du med läckra färger! Saknar dig och din inspiration till tuffa träningskläder! Vi är ett par stycken som "färgar upp passen", men de flesta har olika nyanser av svart...Du funderar inte på något gästpass uppåt framöver? Skulle vara riktigt kul! Gillar gästinstruktörer från Stockholm ;)/ LN

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!