torsdag 26 februari 2009

Godnattbrev

Ska strax krypa till kojs efter en givande dag. Har hunnit köpa ramar med tillhörande svarta pars partout (ingen aning om stavning men gissar att det är ett franskt låneord) så jag kan få upp mina snygga NKpåsar på köksväggen (se tidigare inlägg elrumsrensning). Dock var glaset i den ena trasigt så jag får gå tillbaka med den i morgon. Lite trist för den ena blev så himlans snygg. Ni ska få se när båda är på plats, har redan förberett med krokar.

Hann hem en hel timme innan styrelsemötet ikväll så jag snodde ihop en rulltårta med jordgubbssylt. Den vart riktigt mumsig.

Nu ska jag bara förbereda mig lite inför en föreläsning jag ska hålla i morgon; Belastningsrelaterade vardagskrämpor... Efter det ska jag som rehabrepresentant följa med en sväng till universitetet också, handels. Visst borde det finnas en del hunkar där? Kanske lite väl unga men några äldre tror jag allt. Tur att man vet att man alltid ser fantastisk ut i sin jobb-pyjamas...

Och just det ja, nu är ju På spåret slut för säsongen. Kanske bäst att man engagerar sig lite i ngn form av fredagsunderhållning...?

3 kommentarer:

 1. Hej Lovisa
  Vi vet hur fantastisk du ser ut ;-) men har vi fått se din jobb-pyjamas?!
  Sedan finns ju "Så ska det låta" på fredagar! Med stefan Gunnarsson från Boden!
  Hälsningar Peter L Boden)Plae65) Jag uppdaterar resdagboken.se med lokala bilder o text,får se om jag får till någon blogg..)

  SvaraRadera
 2. http://www.veckorevyn.com/bloggar/spark-i-baken/2008/10/13/sjukgymnast-lovisa-svarar/index.xml

  SvaraRadera
 3. Det var kul att du dyker upp lite här och där Det såg Snyggt ut och vad duktig du är!.. ;-) Hälsningar PeterLae(76kg.. beach2009:)

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!