fredag 13 mars 2009

Lunchavstämning

Äntligen fredag! Startade dagen med att uppleva den sidan hos mig själv jag avskyr mest. I säkert 25 minuter (vilket är mkt då jag har en väldigt tidspressad morgonrutin) provade jag olika uppsättningar kläder. Kunde verkligen inte bestämma mig. Idag har jag förvisso en liten ursäkt då jag faktiskt ska på aw efter jobbet men tyvärr händer detta relativt ofta.

Då ska man komma ihåg att de kläder jag till slut går utanför dörren i är rejält dolda av min kappa. Under denna kappa bär jag kläderna med gjädje hela vägen till jobbet, in i omklädningsrummet. Därefter tar jag av mig kappan (ofta är jag ensam den tiden jag kommer) o sedan kläderna för att ta på mig min arbetspyjamas.

Jobbar hela dagen o när det sedan är dags för hemgång tar jag återigen på mig "de utvalda kläderna". Direkt därpå kappan. Åker sedan hemåt (alt iväg för att köra klass - i träningskläder som även de är utvalda...), hela vägen hem. Väl innanför dörren tar jag av mig kappan, tittar mig själv i spegelt o tänker oftast, bra val av kläder idag. Det var en snygg kombination. Tar av mig skorna, fortsätter in i lägenheter o byter om till myskläder.

2 kommentarer:

 1. Tänk då på vilket helsicke det är för oss som jobbar i privata kläder! Det ska ju stämma både med det egna humöret - hur känner jag mig idag? svart - grå - färgglad - sportig - klassisk?. Vilka jag ska träffa under dagen "intrycket" är viktigt! Det ska vara rent och iordning mm mm mm - puh inte undra på att sängen känns sååå skön på morgonen, när man vet vilken pärs som väntar! Tacka vet jag kvällen med träningskläder och sen myskläder!/LN

  SvaraRadera
 2. Ja du blondin Lovva!

  Vad skall jag säga?

  Jag saknar ord... men det gör Jag ju aldrig;

  Fin under har fått en ny betydelse för mig iaf

  Om man inte tränar kommer man inte heller vinna!

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!