lördag 14 mars 2009

From BJ filled with love

Alltså åhhh.... Det var så kul! Saknar det verkligen. Visst är det kul att träna det ngn gång då o då, men åh så roligt det var att instruera. Oslagbart. Det är med sorg jag inser att SATS kommer ta bort klassen efter denna terminen. Vi har ju haft kvar det på endast ett center (fd world class) o SATS jobbar ju för att lyfta sina egna produkter. Skit. Skulle verkligen vilja köra BJ igen. Kanske får flytta tillbaka norrut ;o)


Lite träningsklädesinspiration. Fick en massa beröm för min Hubbabubba-utstrysel idag. Rosa sporttop Casall, linne o byxor Nike, chockrosa urläckra strumpor från CalvinKlein som avslutades med mina finfina gula glädjespridare. Man blir glad av färg!

2 kommentarer:

  1. Nya BJ var riktigt kul - release igårkväll, men inte går det upp mot er SATS-dans! Den var ju bara helt underbar! Men visst flytta gärna norrut, men ta med dig ett SATS-gym ;)/LN

    SvaraRadera
  2. Oj! Ja du "mamma", SATSdansen, visst är den kul men inte tycker jag att den är i närheten av jamen... Men då är jag ju oerhört förälskad ;o).
    Kommer du inte ner snart så vi kan gå på dans tillsammans?

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!