torsdag 19 mars 2009

En liten uppdatering

Igår när Frida o jag var ute på en lunchpromenad i solskenet gladdes vi åt skidtävlingen kring slottet. Så himlans trevlig. Blev riktigt sugen på att knäppa på mig längdskidorna vilket inte är en känsla som drabbar mig alltför ofta. Det är dock klart nu, det blir Vasaloppet nästa år, boende klart... Oj ojoj ojaj.

Mitt i stambytet. Tog detta kortet i morse innan jag gick till jobbet. Hann prata lite med hantverkarna o beklagade mig lite, faktiskt bara ytterst lite, över att behöva komma hem till röran då jag nu ska bort över helgen. Sa dock att dom hade gjort ett mkt bra jobb än så länge o fick lite tips om hur jag ska gå tillväga med fortsatt uppiffning.


När jag sent om sider kom hem (efter ett bröllopsfixmöte med Krille fram till 21) så möttes jag av ett färdigt kök. Tom all skyddsplast o papp var bortplockad vilket de inte gjort i övriga lgh... Antingen så gnällde jag mkt eller så gjorde jag ett bra intryck. Tror på det sistnämnda då jag på min kökstavla kunde läsa följande;

Jag blev lite varm om hjärtat o satte full av energi igång att städa. Har nu städat köket, ställt tillbaka det mesta o packat inför morgondagens resa. Lite jobbigt att väga allt men jag är nästan hundra på att jag är under tio.
Nu blir det vin, ost o choklad för hela slanten. Troligtvis kommer jag inte uppdatera här men man vet aldrig... Känns som evigheter sedan vi bokade resan men i morgon bär det av. Au revoir!

4 kommentarer:

 1. Heeej sötiz!!

  Åker du Öppet spår eller Vasaloppet på söndagen?

  Jag är inte anmäld ännu, men det blir nästa år igen! :D

  Puzz på dig i Paris!

  /T

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en mysig helg i Paris!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Bon Voyage!
  //Maria

  SvaraRadera
 4. va mysigt skrivet måste va trevliga snickare :P

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!