lördag 28 mars 2009

Bakåt/framåt

Idag har temat varit kharmafrämjande (o bra för hushållet).

Började dagen med att tvätta hos Louise i Solna då min tvättstuga är obrukbar några veckor under totalrenoveringen. Blev dessutom bjuden på fika (semla + kanelbulle) så för hennes kharma hoppas jag verkligen att det gjorde gott, såååå uppskattat!

Hem, hänga tvätt o bege sig in mot stan - Vintagemässan hägrade. Väl inne (endast 50 kr i inträde!) var det som ett himmelrike av second hand-butiker. Säkert omkring ett 30-tal småbutiker där man kunde köpa allt från märkesbågar till spetskorsetter. Tänkte bara kika in en liten stund men två timmar senare...

Ett halsband gjort av en silvergaffel från De&Sånt...

... o ytterligare ett halsband, en ihopfällbar sax, från It´s vintage darling, rikare. Bland utställarna fanns en hel del stjärnskott men även "gamla godingar" som Stadsmissionen, Myrorna o Beyond retro. Rekommenderar ett besök för den som befinner sig i Sthlmstrakten. I morgon har de öppet mellan 11-18 (obs, sommartid), Kronobergsgatan 37.
Efter en eftermiddag med framtidsspaning tillsammans med Jonas kom jag hem precis lagom till Earth hour. Hann skicka iväg ett mess till de flesta i min telefonbok med en rekommendation om att släcka lyset.
Placerade ut ljus i trapphuset o tände upp i lägenheten. Åh, så mysigt! Körde all in så jag öppnade varken kylskåpet eller satte igång micron...vad blev då kvar? Ett glas vin :o)

1 kommentar:

  1. I Stockholm även den här helgen, känns mer gemytligt när du inte är borta. P&k

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!