tisdag 27 oktober 2009

Lång startsträcka

Efter den senaste operationen har jag tyvärr varit långt ifrån på topp fysiskt. Jag har varit trött, haft ont och infektionen i kroppen vill inte ge med sig helt. Idag bestämde jag mig för att vinna över min kropp. Jag sket i allt och gick till jobbet. I och för sig är det bara en timmes promenad men det är klart över mina fysiska prestationer de senaste fyra veckorna. Får se om jag orkar gå hem idag också, kanske en bit i alla fall. Jag känner vekligen att jag behöver den extra energin som jag brukar vara bortskämd med att få från träningen. Denna veckan har jag en massa roligheter framför mig så jag vill verkligen orka.

I morgon kväll är jag bjuden på träningsbloggträff på Röhnisch med föreläsning, plockmingel och 25% rabatt ur nya kollektionen. Får se om jag gör något fynd. Jag tror inte att jag köpt något plagg därifrån de senaste tio åren men jag har kikat på hemsidan och faktiskt sett en del "vill-ha-plagg".


Vad tror ni om dessa tights? Tycker de ser snygga ut på bild, som att man kan ha dom både till vardags, till fest och till träning. Gissar att de passar perfekt i min garderob!


På torsdag kväll ska jag ta min storebror under armen och efter jobbet bege mig till Grandpas på Söder. En bekant till mig har skrivit en kokbok "Köksvägen till en kvinnas hjärta", med grabbarna som äger stället, så det är smygpremiär och mingeldags på nytt. Ska verkligen bli trevligt!

Om jag orkar och känner mig i form nog har jag för avsikt att köra min flow-klass här på Hötorget på fredag innan jag ska vidare till Kexhimlen. Dock får det bli en tidig kväll för på lördag är det dags för SAFE-konvent. För min del blir det i år bara föreläsningar men det kan vara nog så givande.

Håll tummarna så ska jag snart vara igång med träningen på nytt. Nästa helg reser jag till Boden och då vill jag ju ha all ork i världen!

3 kommentarer:

 1. Ja jag håller alla tummar och stortår för dej att du kan göra det du tycker är roligt :-) BARA du tar ut dej lagom... inte startar på alla växlar.. en timme lät ändå lite långt som start.
  Vad roligt för oss i Boden att du kommer och lyser upp vår stad med din energi och kanske inspirerar oss att fortsätta orka träna.. och jag ska väl inte kommentera det, men det blir nog snyggt med dessa tights.. ;-) /PL

  SvaraRadera
 2. Du berhöver ju VERKLIGEN en kick med nya träningskläder och lite pepp, det hör jag! Blir kul imorgon, storkram till dagens kämpe! :)

  SvaraRadera
 3. Tightsen var jättefina! Skickar lite extra energi och hoppas att det bidrar till ett snabbt tillfrisknande. =) Trevligt att du tar dig norrut igen, om än för en kort stund. Kramar om

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!