onsdag 7 oktober 2009

Soff/sängtristess

Solen skiner ute och hösten lockar...men jag ligger fast i soffan. Efter ännu en operation i måndags har jag nu kommit hem, är rätt seg men mår bra.

M kom till sjukhuset med ostkrokar, choklad och krysstidning. Vad mer kan man begära? Dessutom lyckades han kidnappa hem mig över natten med löfte om att lämna tillbaka mig till läkarens våld dagen därpå (fick lyfta i (och ur) mig i sängen ;o)).

Nu har jag legat hemma i drygt ett dygn och har hunnit virka ett par handledsvärmare, en rosett och en blomma vars öden är tänka att bli broscher.Jag har även läst ut Joseph Wambaughs bok om poliserna på Hollywood station. En helt ok bok men ingen direkt höjdare. Har "Keplers" bok på hyllan som väntar till senare i veckan. Nu ska jag titta vidare på det fantastiska dagtidsutbudet på tv :o)

6 kommentarer:

 1. vad du opererar dig?? man blir ju orolig ..? kommer du må fint nu? Är fedt lymfan eller vad du pratade om förra gången?? STOOOOOOOOOOOOOORA kramar från ett snöigt BODEN!

  SvaraRadera
 2. Mikaela & Theresa sitter här och tittar på dina fina virkade grejjor. Saknade dig i Lill-Jansskogen idag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Du skall veta att vi sprang som fan idag iaf, och vi kom runt genom att dra varann, men fy saatan vad jobbigt idag! http://njutmaten.blogspot.com/2009/10/efterat-kanns-det-alltid-okej.html

  SvaraRadera
 4. Fann äntligen roséchokladen, i Umeå, passande nog efter Nike Training Club Eventet! Då satt den perfekt! Den var verkligen god! M jag lägger nog iaf en röst på chilichokladen som no 1! Kram och krya på dig/LottaN

  SvaraRadera
 5. FAVORITLOVISA! skönt att du är åter i cyberspace då finns det hopp om livet. Krya på dig, och ja jag har bokat tisdagspasset så jag hoppas att vi ses!
  FET KRAM
  Maggan

  SvaraRadera
 6. Du som gillar att virka förresten, kolla vad min vänn i NY hittade och fotade av häromdagen, helt otroligt mäktigt tycker jag! http://postcardsnyc.blogspot.com/2009/10/east-14th-st-btw-1st-and-2nd.html?showComment=1255077708092#c4306847225113611286

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!