torsdag 29 oktober 2009

Enter galleria

Idag öppnar Bodens första galleria - Enter galleria. Jag skulle verkligen vilja vara där och njuta av folkfesten, bara av att se så mycket folk på stan. Min förhoppning är att Bodensarna ska våga sig ut lite mer även om det kanske bara är för en fika eller för att kika lite i affärer, inte nödvändigtvis för att man har något ärende.


Detta är bilder från www.entergalleria.se men min vän Peter uppe i Boden torde ses som en bra lokalkorre och har redan hunnit lägga upp lite bilder (med lokalbefolkning på) på sin blogg. För den nyfikne kika här. Passa även på att njuta av de vackra norrlandsbilderna han fotat.
Ikväll ska jag till Grandpas på smygpremiär av boken "Köksvägen till en kvinnas hjärta" som en vän till mig skrivit. Gjorde en ny sats bumsbollar i morse som troligtvis blivit min bästa laddning hittills (freebaseade mkt med receptet så jag måste nog snart döpa dem till något eget, kanske krutbollar, vad tror ni?) , så jag lägger några i en fin glasburk och tar med ikväll. Återigen, hemlagat känns guld att lämna fram. Kanske guldbollar?

2 kommentarer:

  1. Tack för den uppmärksamheten Lovisa!:-) Det var roligt, jag tyckte bara att vi måste väl visa lite hur det ser ut i Boden nu. jag var ut på en fyspromenad när jag kom på att ta vägen förbi stan och ta några bilder med mobilen.. Ska bli kul och höra om du känner igen stan och kanske hinna ses.... /P

    SvaraRadera
  2. grymt! Vad tryckte du i dem denna gång, tell me tell me!

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!