måndag 12 oktober 2009

Vem tar vem?

Känner att det är dags att uppdatera lite här på bloggen. Har inte skrivit så mycket om hur jag mår för att det är kass. Hatar verkligen att vara hemma sjuk och särskilt eftersom jag har ont mest hela tiden. I morgon ska jag till läkaren på nytt och tänker inte ge mig förrän han hittar på ngt. Efter operationen sist har jag bara fått mer ont för varje dag som går. Operationssåret är enormt och sitter på ett jätteoskönt ställe. Usch!

I övrigt har det hänt lite roligt :) Jag har satt i extensions på nytt så jag är jättefin i håret när jag ligger här hemma i soffan (kommer nog inga bilder på ett tag för jag har lånat en gammal ericsson, då min mobil är kass, som jag inte har överföringssladd till). Kommer ju inte kunna springa Tjurruset i helgen men får se det positiva att jag hinner vara mer med M som kommer ner till helgen. Lyxigt och alldeles, alldeles underbart!

Gläds mycket åt (alla tankar och mess från er) och roliga tv-reklamer. Vem tar vem? Han är ju så otroligt missnöjd, det är så skönt att se honom erkänna det, man borde göra likadant lite oftare. Original eller har de filmat på nytt, vad tror ni?

4 kommentarer:

 1. Vad är det du lider av kära vän man blir ju orolig och varför opar det dig igen? Vi vill ju att du kryar på dig! å har du tur så har bebis kikat it när du kommer uppåt!! Klart att allt känns bättre när man får känna sig lite fin i håret! kraaam

  SvaraRadera
 2. Skönt att läsa något från dej igen. Tråkigt at höra om smärtan.. Jag som trodde intruktörer inte kände sånt.. ;-) nä skämt åsido som slaktar´n sa, krya på dej-hälsningskram. ska lägga in fina höst/vinterbilder på min blogg så du har något att titta på om du kikar in nån gång, hälsn P.lae

  SvaraRadera
 3. vem tar vem är nog orginal, men jag vet inte om tjugofyra karat?? men og borde det vara orginal det med :) fatta att det var DET BÄSTA som gick på teve, kolla in annika jankells kläder!

  SvaraRadera
 4. Så supertrist att du mår såhär, hojta till om du vill bli ompysslad så kommer jag som ett skott efter jobbet! :)

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!