söndag 10 april 2011

Golvvärme - check!

Lilltoan som vi fixade i ordning under slutet av förra året.


Idag, några månader senare, är golvvärmen som vi lade in, inkopplad. Vår granne som är elektriker o Martin har gjort ett bra jobb!Nu väntar vi med spänning på värmen o hoppas att sensorn ska fungera.

Jag ligger fortfarande på soffan o Martin har börjat lägga tillbaka golvet <3

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Tänkte på dig tidigare idag och tänkte att jag skulle kommentera här för att säga att det är himla roligt att du börjat blogga igen!! Och just efter det såg jag att du kommenterat hos mig :-)

  Svar på dina frågor: MMF:en går att färga till i princip vilken färg som helst. Jag håller inga kurser i tårtbakeri eller liknande. Än så länge anser jag mig själv inte vara alls i den klass som det skulle krävas. Jag lär mig fortfarande saker på löpande band. Att jag även är en urusel "lärare" gör att jag nog aldrig kommer att göra det heller.

  Tyvärr kan jag inte heller tipsa om någon sådan kurs då jag inte vet om det finns någon som håller i sånt här uppe.

  Det jag kan hjälpa dig med om du vill göra tårtorna själv är att jag kan hjälpa dig (d.v.s. att vi gör dem tillsammans).

  Annars kan du träna och göra många tårtor inför bröllopstårtan för att öva. Google är ett stort hjälpmedel på vägen att lära sig dekorera och täcka tårtor. Sen är det självklart bara att fråga mig om du undrar över något!

  Sist men inte minst; Gud vad roligt att ni ska gifta er :-D!! Är så himla glad för din skull!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Woho! Göra ngn tårta tillsammans vore ju toppen. Jag har ändå tänkt göra ganska många testtårtor (o någon måste ju offra sig o äta upp dem för vi försöker bli smala här hemma), så då blir ju Adreas glad också :o)

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!