onsdag 13 april 2011

Fyra bröllop på TV4

Men jaaaa! Snart börjar den sändas, med risk för att bli en riktigt störig programserie, Fyra bröllop på TV4. Idén är lite lik halv åtta hos mig o kommer också att ha samma sändningstider, 19.30 må-tors. Fyra brudar kommer att vara gäster på varandras bröllop o sedan bedöma dem. Gry Forsell kommer att ha Helges roll vilket troligtvis kommer att sluta med att jag stänger av ljudet, jag har verkligen svårt för henne, men det är ju mest bilderna man vill se ;o)

Jag skulle aldrig aldrig aldrig någonsin vilja ha någon vilt främmande på mitt bröllop (o dessutom ett hetskt tv-team) som ska sätta betyg, men det känns som att vi kommer att kunna få mycket inspiration till just vårt bröllop. Alltid lär man sig något, både om hur man absolut inte vill att det ska vara, men det kommer säkert finnas massor med idéer att stjäla :o)

8 veckor, det blir 32 bröllop det. Ser fram emot att frossa i dukningar, brudbuketter o underhållningsförslag!

2 kommentarer:

  1. Men du är ju bröllopsfixare nummer ett, Biggan. Diggar dina fixar som jag kan mata när jag behöver en paus och komma ihåg att andas. Hoppas allt är bra med dig där uppe i norr.
    Kram
    Maggan

    SvaraRadera
  2. Njo... Jag har ju varit med o både jobbat, gästat o fixat ganska många bröllop, men det blir verkligen en annan sak när man sitter med sitt eget. Det blir att drömma, tänka, fantisera o ha ångest för :o) Ångest på ett bra sätt, det viktigaste är ju att det är roligt!

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!