fredag 11 september 2009

Snigelinfluensa

Igår fm gnällde jag över att jag har mycket att göra i helgen. Igår em fick jag ge upp och gå hem från jobbet. Yrsel, illamående, huvudvärk och frossa.

Sov några timmar, stoppade i mig lite glass (M kom med leverans) och åt lite spagetti. Kände mig lite piggare igår kväll, mådde bara lite illa och var rätt frusen. Inatt har jag sovit hyfsat, vaknat några gånger i min egen anletes svett, tagit ett par alvedon och somnat om ett tag senare.

Hoppades och såg fram emot att vakna pigg som en lärka men icke. Svettig, frusen, ihopkrupen, vek, illamående, värk i hela kroppet och huvudet...den borde heta snigelinfluensan. Jag är förstås inte drabbad av ngn influensa men det är ett litet elakt virus som satt sig i min kropp, usch!


Nu varvar jag sömn i sängen med att ligga nerbäddad i soffan. Just nu är jag inne i en frysfas så jag ligger inlidad i täcket påklädd i min nya favorittröja, min power houdini, som jag fick av M häromdagen (fotot taget i onsdags efter BPen).

6 kommentarer:

 1. Fy fagerlund. Tur att du har medusin från Götet redo, det är det enda som biter!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig från oss i Villa Fagernäs :)

  SvaraRadera
 3. Ja krya på dej, får väl roa dej med nätet och bla mina bilder på rd :-) finns nog så det räcker för en veckas klickande!? /P

  SvaraRadera
 4. Hej Finaste!
  Vad tråkigt att höra att du är sjuk.
  Det var länge sen vi hördes och jag blir nyfiken på M som levererar både glass och fin tröja :-)
  Vi hörs av när du mår bättre!
  Stor kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. Kolla länken på söta djur jag precis sharade på Facebook.. den hjälper tveklöst med tillfrisknandet :D

  /Anders

  SvaraRadera
 6. alltså biggan, du loooovade att du skulle flowa varje fredag fram till jul, värdelöst att du är sjuk. saknade dig megamycket och var på väg att gå från flowen för att du inte var där, men bet i det sura äpplet och roade några satsdonnor (du kan få en beskrivning av dessa vid annat tillfälle) med att vara typ lika vig som en gravid flodhäst/kylskåp Fet kram och krya på dig!!!

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!