onsdag 23 september 2009

Härliga Lill-Jans

Igår hade jag och Mikaela vår första joggingtur tillsammans inför Tjurruset. Hon hade kollat upp och skrivit ut en karta över ett lite kuperat spår på bedömt 5 km. Det var riktigt härligt i luften, tempot var behagligt och sällskapet mycket trevligt. Det blir garanterat fler turer det varvet. Enda minuset var att det inte fanns några distansskyltar längs vägen vilket jag tycker brukar vara bra som mentalt stöd men också för att ha lite koll på vilket tempo man håller.

Mikaela tog en skön bild (se bild) innan vi klev in i bastun efter att jag fått njuta av hennes supergoda bumsbollar (recept) som jag tänker ge mig på att laga i helgen. Lätt att äta nyttigt :o)

2 kommentarer:

  1. den där mögelosten från Skärvången är UNDERBAR!! Jag ska svulla i ostar, gravadlax och löjrom i december ;) sen ska det på önskelistan i jul stå Löparskor :)

    SvaraRadera
  2. Yay Skärvången, Jämtlands matkultur är helt outstanding! vackert däruppe är det också. :)

    Vi var fantastiskt grymma därute igår, jag spricker av stolthet där och alla kollegor jublar! jag skiter i alla som säger att vem som helst kan springa en mil, att man inte ens behöver träna inför det. Det ÄR ett åstadkmomande av rang all klara 5k, sådetså! :)

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!