måndag 7 september 2009

Helgrapport

Jag började helgen med att premiärköra min SATS flow-klass på Hötorget. Den gick riktigt bra, jag njöt och kunderna verkade gilla produkten. Ser fram emot en höst med härlig fredagsavslutning!

Hem, pizza och soffmys...

Vaknade ganska tidigt i lördags morse, bakade scones och vi njöt av en härlig frukost. Kl 11 gick båten från kajen, mot Grinda och Sofies (och Kalles) 30 års fest. En hel del lekar, några gamla bekantskaper som var superkul att träffa, några nya potentiellt goda bekanta, massor av god mat och en hel del vin/snaps... Själv kröp jag till kojs vid 2-tiden men de starkaste var tydligen uppe till 6 (vilket tydligt syntes på vandrarhemmet dagen efter...). TACK Sofie för en jättetrevlig helg!

Som pricken över i:et njöt vi av en riktig söndagmiddag igår. M hade skjutit en råbock så det bjöds på rådjurssadel, ungsbakade grönsaker/potatis och ädelostkryddad kantarellsås. Till det slank ett härligt Amarone från Valpoliccella ner. Livet är just nu alldeles, alldeles underbart!

2 kommentarer:

  1. Wow, nu är det jag som vill ha matlådor av dig! :) Tänk om man kunde få helgtrester från sadeln om måndagarna! :D

    SvaraRadera
  2. Idag började du ju Mikaela en fin tradition med levererad matlåda till jobbet :o) TACK så mycket för den goda (och hälsosamma) maten!

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!