söndag 7 juni 2009

Uppdatering

Denna vecka har jag inte varit speciellt bloggflitig. Har inte varit speciellt flitig över huvudtaget... Opererades för gammalt groll i onsdags och har sedan dess sovit mest hela tiden känns det som. Gjorde ett försök till att jobba i fredags men det kändes sådär...men jaja, lite smärta har ingen dött av :o)
Var lite sugen på att ta ett "dagens outfit" i sjukhuspyjamas men valde landstingets fina lakan istället.
Har nu fått mitt fina njutjärnskit. Tunga och snygga, nästan snyggare än förväntat. Finns på presenteriet.se.

Såhär fint blev pusslet när det var klart (en vecka sedan nu...). Det var klart svårare än jag hade tänkt mig att pussla en tecknad bild. Alla färger var onyanserade så var det en blå bit, var det en blå bit...
Idag är det val till Europaparlamentet. Ska ägna dagen lite åt att researcha vad jag ska rösta på, för rösta känns som självklart. Någon som har något bra förslag?

5 kommentarer:

 1. Stackare, visst har ingen dött av lite smärta, men kul är det fan inte, man tröttnar rätt snabbt på det. Hoppas du piggnar på snarast! Vackert pussel har det blivit iaf!

  Nu när du ändå ber om rösttips, så kan jag ju inte hejda mig... ;)
  Vi i familjen här (japp, även maken) skickar Schyman till Bryssel vi (www.skickaschymantillbryssel.nu). Älskar valdagen, känns högtidligt och fint, valvakan är årets bästa och mest spännande program! :)

  SvaraRadera
 2. Vad har du opererat? krya på dig kram

  SvaraRadera
 3. Jag har ett rösttips, lite sent men du hade ändå inte följt det, eller????
  P&k

  SvaraRadera
 4. Röstade (FP) o följde sedan valvakan. Brukar också tycka att det är ett bra program men årets produktion var sååå dålig.

  Green room??? Hade det inte varit vettigare att ha berörda politiker i soffan i stället för Marlena Ernman??? Och medhörning/rundgång??? Nej, jag som brukar vara ett SVT-fan, stort minus till er.

  SvaraRadera
 5. Krya på dig vännen.

  Kramar från Per i GBG

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!