måndag 15 juni 2009

Födelsedag

Idag är det 27 år sedan min mamma fick lägga sig under kniven för att jag skulle få komma ut. Felvänd, liten, skör, bräcklig och smått eländig... med mina 2 710 gram fick de lägga mig på jäsning i kuvös några dagar och sedan vart det tydligen fart på växresurserna.

I paritet med julafton är detta för mig årets bästa dag. Jag är helt övertygad om att jag alltid kommer älska att fylla år för att det påminner mig om barndomen och de fantastiska födelsedagskalas min mamma ordnade åt mig. Nu ser jag fram emot mitt barnkalas (som jag idag bestämt att jag ska ha) söndag nästa vecka. Finurlar redan på lek-, mat- och tema idéer. Fiskdam är ett måste.

4 kommentarer:

  1. Så det var fel söndag jag var i Stockholm, jag var ju den här söndagen. Fiskdamm är faktiskt kult. Vi hade 10-års jubileum på jobbet å då hade vi fiskdamm. Grattis än en gång å ha ett riktigt bra kalas

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt att bejaka födelsedagen! Och, eftersom du vgerkar ha hängt på en skörare tråd än vissa andra som hade en koolare nedkomst, så blir det ju en skön påminnelse om det härliga att faktiskt finnas kvar här! :)

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!