lördag 11 april 2009

Leklust

Har idag varit på utflykt, med fikakorg o allt. Gamla vägen mot Gränna, förbi pappas föräldrahem o massvis med blåsippor. Vi stannade (dock långt efter 11 till mormors förtret) för en fika med Vätternutsikt o polkagrisdekoration. Det är alltså inte avspärrningsband utan en lekställning i rundat timmer.


Då vi satt o fikade väcktes en lust jag inte kunde stå emot. Började lite likt Bambi. Riktigt svårt med halvkasst balanssjälvförtroende o hala skor (bra ursäkt va?). Har alltid varit lite harig men precis som förr hade pappa receptet på det. Han gick före. Dock halvsprang han, troligtvis mest för att jag skulle klara mig längre, så han föll/hoppade av på högsta hindret. Själv tog jag mig mirakulöst, med riktigt hög puls, hela vägen. Klart svårare än det ser ut. Rekommenderar den som har vägarna förbi Gränna att stanna en stund vid Gyllene uttern-rastplatsen ;o)

1 kommentar:

  1. Det var kul att läsa att spontan- lek/sportandet lever kvar... ;-) liknar hinderbanan i boden (fast utan polkagris-mönstret ;-) Hoppas allt är bra./Peter"Resenären"

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!