fredag 17 april 2009

Att blogga tar tid :o)

Ja ni, har verkligen haft fullt upp (men vem har inte det nu för tiden?). Blev lite nedslagen efter förra veckans stora huvudnyhet att det är så få som läser våra folkvaldas bloggar. Nästan inga kommentarer betydde tydligen uselt med läsare. Inte får jag heller så mkt kommentarer men när jag hörde att de i snitt får en kommentar/vecka utifrån dagliga inlägg, ja, då kände jag att intresset för min blogg nog ändå är relativt stort ;oP Idag fick jag till o med ett mess på mobilen med kommentaren att jag är "dålig på att uppdatera min blogg". Kan inte annat än hålla med men jag har tusen bra ursäkter, jag lovar.


Har under veckan haft diverse möten ang kommande bröllop (o möhippa), framtidsplaner o bostadsrättsförening (min tidigaste kväll kom jag hem kvart i åtta o då gick jag ut på en timmes promenad med min granne). Idag är det afro o sedan ska jag på Avenue Q tillammans med Louise. En prisbelönt Broadway-musikal som fått lite blandade priser. Ska verkligen bli superkul! Kommer troligtvis bli några glas vin på det...I morgon blir det upp med tuppen för heldagsaktiviteter (avslöjar mer senare under helgen om utifall att Christin sitter uppe hela natten o nyfiken-i-en-strut-surfar). På söndag blir det BP, pralinkurs o mer toastmadameriplanering... Å sedan är det en ny vecka. Ska försöka skriva snart igen men det beror ju lite på intresset förstås :oP

3 kommentarer:

 1. Hej kusin vitamin! Ahh, Avenue Q sag jag for ngra ar sen, visst ar den skon?! Roligt att du bloggar, hittade din blogg pa FB!
  Kommer ev. till Sthlm snart, vore superkul att motas upp, haller dig uppdaterad!
  Keep up the good work!

  Kram,

  Sofia

  SvaraRadera
 2. haha ja mitt sms var inte bara en pik ;) hoppas musikalen var bra saknar det med att bo här uppe så litet utbud...letar med ljus å lykta efter fina brudskor men de lyser med sin frånvaro (hehe en liten ordvits så där på lördagkväall ;) ) kram från oss i boden!!

  SvaraRadera
 3. Om sanningen skall fram så läser vi väl inte din blogg heller. Vi går nog direkt till kommentarerna för att du skall tro att vi läst den. P&k

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!