söndag 20 december 2009

Snökaos

Det är dags att glädja er norrlänningar - ja, vi har snökaos här i Stockholm. Skottade fram bilen i morse, det tog ca 30 min då det har snöat nästan 3 dm och ingen annan haft för avsikt att få ut sin bil. Det kändes skönt att få röra på sig lite ute i friska luften.

Mot Kungens Kurva. Såhär såg det ut på E4an söderut. Modd! Jag lyckades ändå fota en hel del bilar, det kändes verkligen öde ute på vägarna idag. Det var inte många som vågade sig ut.

Kanske tur det, för int gick det undan. Hastighetsmätaren visar på 56 km/h...det säger väl allt...


Halv elva en söndag. Söndagen före jul. Parkeringen Heron city. Helt galet. Jag var nästan ensam inne på köpcentret så jag fick snabbt uträttat mitt ärende - köpa en digitalkamera till svärföräldrarna i julklapp.

Nu är jag åter på plats i soffan, dagens andra pilleromgång är inmundigad så nu väntar en tupplur framför Vinterstudion.

4 kommentarer:

 1. Nästan samma väder här nere....fast kanske inte lika mycket snö!! Hörru....har ju inte fått svar från dig, eller så har jag missat det =) Fråga nr 1 : Nike....ska du dit? Nr 2 : Ska du flytta uppåt igen? Nr 3 : och denna är ny =) Är det en liten toyota som du skaffat dig? Ha det gott i soffan gumman, och jag hoppas verkligen att du kommer ner i sommar och springer med höga knän på stranden med mig =) KRAM J

  SvaraRadera
 2. Det snöar fortfarande här, helt galet. Då ska vi se... Fråga 1: Jag ska inte på Nike i år. Jag flyttar ju till Boden (2) i mellandagarna så jag ska bo in mig där uppe till en början. Vet inte när första resan söderut går men det dröjer nog itne så länge. Martin jobbar ganska mkt i Sthlm så då kommer jag nog bli sugen att följa med.

  Fråga 3 ang bilen. Det är min lilla Yaris som jag haft i 3 år till jul, den går fortfarande som en go kart :o)

  O ja, jag vill springa på stranden även om det just nu låter väldigt avlägset!

  SvaraRadera
 3. God Jul! och välkommen till Boden igen :-)

  SvaraRadera
 4. Kära vän, saknar din röst i bloggosfären, såväl som på gymmet. Hoppas du har det bra, kramar! :)

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!