söndag 10 maj 2009

MC-premiär och ommålning

Idag har jag tagit ut motorcykeln ur garaget. Kollat ringtrycket och "övningskört". Känns så varje säsong (även fast min pappa alltid hävdar att det är som att cykla - har man en gång lärt sig är det en baggis). Den gick finfint så jag tog mig en tur och hälsade på mina brorsbarn. Lego är verkligen en underskattad vuxensysselsättning.

Tänkte faktiskt på det för ett par veckor sedan, att största nackdelen med att vara trångbodd är att man inte kan ha ett 5 000-bitarspussel liggandes.

Igår målade jag om mitt badrumstak. Från gulbeige till himmelsblått. Jag är supernöjd.

Nu är det Nip-Tuck och sedan blir det tidig kväll. Har varit superdupersnäll och tagit på mig ett vick på Odenplan i morgon 06:30 (har sovmorgon till 10:00 på jobbet), BP.

5 kommentarer:

 1. Ja ett tips är att man kan köpa en Pusselmatta som rullas ihop när du inte pusslar! ;-)/Plae65

  SvaraRadera
 2. Pusselmatta? Själva idén med att vara på t ex en pappskiva är att man kan lyfta undan den när man inte pusslar (sällan man hinner lägga ett helt på en gång). En matta blir svårt... men jag kanske inte förstår...

  SvaraRadera
 3. Samma principip som med pappskiva :-) men den tar mycket mindre plats för att man rullar in det halvärdiga pusslet tillsammans med de andra bitarna för att fortsätta senare... Har jag förklarat bättre nu? ;-) Norrlänningen PL :-)

  SvaraRadera
 4. Vart köper man en sådan? Där inte det halvfärdiga pusslet blir ett kaos? Vill ha!

  SvaraRadera
 5. Hej Lovely L ;-), Det är faktiskt bara att gå till närmaste pussel försäljare typ Barnens Hus, Toys´r us mfl där ska de sälja sådana dylika ting ;-) finns visst olika storlekar beroende på tusental bitar..Sånt finns väl i er lilla stad :-) Lycka till med tidsfördrivet när du har lite tid över... Soliga Norr-Hälsningar "Anonymous" ;-)

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!