fredag 28 augusti 2009

En härlig morgon inför en spännande helg

Vi hade satt klockan på 05:00....trodde vi. Jag var helt säker på att jag satt min på 05:16 då vi skulle ha haft 9 minuter till vi var tvungna, absolut måste, masa oss ur sängen. 05:30 säger M att nu ska vi gå om 15 minuter. Hur var det möjligt?

Vi kom iaf upp, fick i oss var sin kopp kaffe och sedan bar det iväg. Jag hade lovat en rehabkund till mig att vi skulle gå på cykel/core 06:30. Det gick ganska bra trots att jag numera mest är fet och klen, Therese körde rätt lugnt som tur var.

Nu har jag ätit medhavd macka och tvagat mig inför arbetsdagen. Idag är det fullt upp och efter jobbet har jag tvättid parallellt med att jag tänkte hinna till IKEA för att kika på bänkskiva (och jag som hade bestämt mig men icke)...igen. Efter det packdags inför helgens bravader - har fått ett härligt dagsprogram av Thomas!

07:00 Väckning

09:00 Första aktivitet - desscode: träningskläder för inomhus (kan dock vara lite kyligt där inne) medtag skor för inomhusaktivitet.

11:00 Andra aktivitet - dresscode: sköna, oömma friluftskläder efter rådande väderlek. Kan bli varm av aktiviteten. Oömma skor för utomhusaktivitet ex. joggingskor.

12:30 Lunch - Vi grillar korv i det fria...

13:30 Tredje aktiviteten - dresscode: som innan, men detta blir garanterat varmare än föregående aktivitet.

16:00 Fjärde aktiviteten - dresscode: träningskläder för inomhusaktivitet, kan bli varmt, inkl. skor för inomhusaktivitet.

17:15 Tvättning - dresscode: naken plus handduk, medtag ombyte inför nästa dresscode

19:30 Middag med prisutdelning.

22:00 Slut för dagen!

Har framför allt valt att fokusera på 19:30...prisutdelning...det innebär tävling. Kan det bli bättre?

5 kommentarer:

 1. Oj shit, låter som nåt grymt är på gång, träningsläger med kollegorna kanske eller vad är i antågande?

  Superkul med träning för Therese f ö, hon är grymmast!

  SvaraRadera
 2. Roligt läsa att det verkar vara glatt i livet nu utan is:-) Bloggen plae65 har kommit igång långsamt men säkert.. /Peter

  SvaraRadera
 3. vem är nu denna mystiska M :)ha en skön helg! här blir det skördemarknad!

  SvaraRadera
 4. http://viggopiggo.blogspot.com/

  SvaraRadera
 5. En grymmt kul helg ska ni veta. Ska försöka masa över bilderna från mobilen och lägga upp här, kanske i morgon...kanske :o)

  Dagen bjöd på pilates boll, fyrhjulingskörning, paint ball, inomhusfotboll, musiktävningar, frågesport och härliga middagar i goda vänners lag. En riktigt härlig helg - TACK Thomas!

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!