måndag 31 augusti 2009

Bröllopsguiden

Nu är det då äntligen ute - septembernumret av Bröllopsguiden. Slängde mig över den då jag såg den på pressbyrån idag och mycket riktigt, Christin har fått ett rejält reportage med massvis av sidor. Även jag har fått lite utrymme, egentligen en halvsida :o) Inte illa pinkat för en nybörjarjournalist!

För den som vill läsa om hur man gör allt på sitt eget bröllop är det bara att köpa numret (59 kr) eller läsa det på internet (för 39 kr)...eller fråga. "Lovisa Eriksson, toastmadame, delar med sig av sina bästa tips".

7 kommentarer:

 1. Gud så koolt!
  Vi + våra vänner och familjer gjorde ju allt på vårt bröllop och det hela gick på under 15 lök, inkl maten och lokalen, band och dj, så grymt!

  SvaraRadera
 2. Det är så det ska vara! Många bekymrar sig så och ser problem ekonomiskt med att gifta sig. Nej, det ska vara en rolig fest att se fram emot och ju fler delaktiga desto mer kärlek.

  SvaraRadera
 3. Eller hur! Bästa presenten var alla låtar som folk hade skrivit till oss!

  SvaraRadera
 4. Hur du hittat mig på nätet är en gåta, jag köpte tidningen för att göra kombon glad och en bonus var ju dig i långklänning.
  ses imorgon, biggan!
  stora kramen!
  Maggan

  SvaraRadera
 5. Christin är så grymt duktig. Vi var ju hemma hos henne i lördags när jag fixade möhippa åt min kompis. Måste köpa tidningen - kul att även du är med :-)

  SvaraRadera
 6. Lovisa,du borde smyga in i omklädningsrummet efter onsdagspumpen... du skulle höra vilka fina ord alla säger om dig =)
  superpass idag =)
  Maggan

  SvaraRadera
 7. Maggan - Du ska veta vad glad jag blir, ända in i märgen lycklig, när jag får så fint beröm. Lite trist att man inte så ofta får det direkt riktat till sig men det värmer mycket att få lite skvaller på omvägar :o)

  SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!