onsdag 10 mars 2010

Långa härliga dagar

Jag har sovmorgon nästan varje dag - jag har det riktigt bra. Tyvärr blir det ganska långa dagar så jag hinner inte vara med min(a) älskling(ar) så mkt som jag skulle önska men det finns tid för det med, om ett tag.

Just nu håller jag på att gå runt på alla instruktörers pass och ger dem feedback och lite tips för att komma vidare, vilket innebär en hel del kvällsarbete. I måndags kom jag hem vid nio och igår strax efter tio. Ikväll blir det en ny nio-dag och i morgon samma tid. Lyckligtvis är jag ledig på fredag och i helgen så då ska jag njuta så mkt jag bara kan av att vara hemma.

Igår när jag kom hem hade förresten Martin städat av och på egen hand lyckats möblera om, snacka om lycka! Ska lista ut hur jag laddar upp foton från min iPhone. Det smidigaste vore ju om jag kunde blogga direkt i mobilen, någon som vet hur?

2 kommentarer:

  1. Ladda hem appen Blogpress för 22 kr så kan du blogga direkt i telefonen. Den är jättelätt att använda. Såg att det finns en som heter Blogwriter för 15 kr som tar Blogger men den har jag inte testat. Överföring av bilder gör man som med en vanlig kamera man stoppar i sladd i telefon och dator och öppnar enheten och för över bilderna.

    SvaraRadera
  2. Tänk om jag också vore teknisk.. ;)
    Om du nu har sovmorgon kan du ju alltid komma hit för här har vi INTE det ;)

    SvaraRadera

Din åsikt är också viktigt!